Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:BSP fiets kopen?

 

Waarom een BSP fiets?
BSP fietsen zijn een stukje Hollandse kwaliteit. De Nederlandse fabrikant heeft met name kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is een familiebedrijf  met degelijke fietsen en enkele opmerkelijke modellen.
 
Echte Hollandse BSP fietsen
BSP is eigendom van de Nederlandse broers Alfred en Raymond van der Heiden. Samen zorgen ze dat je van de BSP fietsen nog echte Hollandse kwaliteit kan verwachten. Het merk is opgericht in 1986 en sindsdien onderscheidt het merk zich met degelijke kwaliteitsfietsen. Alle fietsen worden ook nog daadwerkelijk in Nederland ontworpen en geassembleerd. Met een BSP fiets haal je een sterke fiets in huis. 
 
De collectie van BSP
De collectie van BSP is opgebouwd uit de standaard modellen, als cities en classics. Daarnaast heeft het merk enkele zeer eigentijdse specials in huis, te herkennen aan het opmerkelijke frame. Met name de Seine moederfiets valt hierbij op. Het merk is volop te verkrijgen bij verschillende dealers en online. Ook heeft het een lijn met accessoires voor de verschillende modellen. Afhankelijk van het model beginnen de prijzen van een BSP fiets bij 199 euro.