Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:Sensa fiets kopen?

 

Waarom een Sensa fiets?
De fietsen van Sensa stralen sportiviteit uit. Alle modellen in het assortiment zijn ontworpen met een sportief tintje. De fietsen worden handgemaakt en het merk doet mee in de top als het gaat om mountainbikes en racefietsen. De prijs ligt onder die van de concurrenten, en op gebied van kwaliteit blijft het bedrijf nauwelijks achter.

Het merk Sensa
Sensa is een Nederlands fietsenmerk, dat zich onderscheidt met sportieve fietsen. Het merk is gevestigd in Almelo. De merken Target en Intersens worden door hetzelfde bedrijf gemaakt. Omdat het bedrijf de fietsen met de hand assembleren, is het mogelijk om je eigen fiets samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om een fiets te kopen die optimaal op je is afgestemd. Het merk staat onder zowel profs als amateurs goed bekend.

Het assortiment van Sensa
De fietsen van Sensa zitten wat betreft prijs tussen de A-merken en de budgetmerken in. Wat betreft kwaliteit doet het merk niet veel onder voor de topmerken. De tweewielers van Sensa scoren vaak goed in de verschillende tests. Zo behoorde de Sensa Campagna in 2010 tot de vier beste tourfietsen volgens de ANWB. Van de vier modellen die bij de top behoorde, is de fiets van Sensa het goedkoopste te krijgen.

Sensa kenmerkt zich dus met sportieve fietsen. Zowel de normale dames- als herenfietsen hebben een sportief uiterlijk. De mountainbikes van Sensa doen ook goed mee met de top. Voor regelmatig gebruik voldoen de mountainbikes goed en dat voor een wat lagere prijs. De Merano Special is de beste fiets in het ATB assortiment van Sensa. Naast de sportfietsen heeft Sensa ook normale dames-en herenfietsen die ook zorgen voor een goede ervaring op langere afstanden.