Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:Puch fiets kopen?

Waarom een Puch?
​Puch is een merk dat al ruim 100 jaar zeer betrouwbaar is, veel oudere modellen rijden nog steeds rond. Hoewel het merk natuurlijk niet alleen bekend is van de fietsen, is het tegenwoordig wel de belangrijkste markt van het merk. Met een uitstekende dealer netwerk, weet je altijd zeker dat je goed geadviseerd wordt over de Puch die het beste bij je past. De prijzen zijn verhoudingsgewijs goed en het kopen van een Puch staat dan ook meestal garant voor jarenlange fietsplezier.

Rijke historie
Puch is een fietsmerk dat al bestaat sinds 1899. Al vanaf het begin is het bedrijf zeer succesvol. Al in 1908 is de 100.000ste fiets geassembleerd. Het merk laat zich naat eigenzeggen inspireren door fietsliefhebbers. Natuurlijk blijft een fiets een fiets, maar in al die jaren dat Puch fietsen maakt, is er veel veranderd aan onze trouwe stalen ros. De prijs/kwaliteitverhouding is vrij gunstig bij Puch. Ze gebruiken de nieuwste onderdelen en elk model richt zich op een eigen doelgroep. Puch noemt het zelf graag "betaalbaar maatwerk". Puch is tegenwoordig onderdeel van Cycleeurope Industries, een van de marktleiders op fietsgebied in Europa met maarliefst 1,5 miljoen verkochte fietsen afgelopen jaar.  
 

Assortiment
Puch verkoopt zowel sportieve hybride fietsen, degelijke stadsfietsen en natuurlijk sinds enkele jaren ook elektrische fietsen. De fietsen van Puch zijn enkel verkrijgbaar via hun eigen dealernetwerk, zo weet je altijd zeker dat je te maken hebt met een dealer die alles weet over de fietsen van Puch, zowel online als in de fietswinkel om de hoek. 

In 2011 heeft Puch vier types elektrische fietsen in haar assoritment. Deze E-bike serie staat bekend als een gedegen serie en moet het opnemen tegen de elektrische fietsen van de andere grote bekende merken. Met slechts 4 verschillende modellen blijft Puch hiermee wel enigzins achter op de andere merken.