Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:Germatec fiets kopen?

 

Waarom een Germatec fiets?
Germatec heeft een breed assortiment fietsen voor een redelijke lage prijs. Hoewel de sportievere modellen van Germatec wel zijn uitgevoerd met enkele technische opties, blijven ze wel achter bij de wat moderner uitgevoerde fietsen. Dit is dan ook wel terug te zien in de prijs die gemiddeld toch wat lager ligt. Voor een stadsfiets of sportieve fiets voor iets minder regelmatig gebruik, kan je prima terecht bij dit merk.
 
Het merk Germatec
Germatec is een eigendom van de Duitse fietsfabrikant MIFA welke verantwoordelijk is voor een kwart van de in Duitsland geproduceerde fietsen. De Duitse fietsen zijn een mix van goedkope fietsen en toch enkele beperkte technische snufjes.  Vanwege de lage prijs blijven de technische opties wel achter bij de sportfietsen in een wat hoger klassement.
 
Het assortiment van Germatec
Het assortiment van Germatec is net als veel andere fietsfabrikanten vrij breed. Naast de stadsfietsen en recreatiefietsen voor dagelijks gebruik, maakt het bedrijf ook sportievere modellen zoals crossfietsen en racefietsen. Ze hebben modellen voor zowel volwassenen als kinderen, altijd tegen een vrij lage prijs aangeboden.  Zo is er de Germatec Urban Style, een fiets voor dagelijks gebruik. Deze heeft een licht aluminium frame en een verende voorvork. Ook de Germatec Cross Hybride heeft enkele technische opties. Deze is  daarmee geschikt voor fietsen op onverharde wegen. Een Germatec fiets heb je al vanaf ongeveer 200 euro. Voor een stadsfiets is dit vaak een prima prijs. Ben je van plan een sportieve fiets te kopen voor zeer regelmatig gebruik, is het aan te raden om te kijken naar iets minder beperkte fietsen.