Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:Union fiets kopen?

 

Waarom een Union fiets?
Union maakt al ruim een eeuw fietsen en is behoort al jaren tot de top. De focus van het assortiment ligt op betrouwbaarheid. Het merk kent dan ook gunstige garantievoorwaarden. Het is een echt consumentenmerk met veelal traditionele modellen.

Historie van Union
Union is een Nederlands fietsmerk met een historie van ruim 100 jaar. In 1904 is het bedrijf opgericht. Na eerst enkele jaren fietsen te hebben geimporteerd, is het bedrijf in 1911 begonnen met het zelf produceren van fietsen.  Het is een van de A-merken op de consumentenmarkt. Het merk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en selecteert haar onderdelen dan ook nauwkeurig. De garantievoorwaarden van Union zijn over het algemeen dan ook zeer voordelig te noemen.

De collectie van Union
De collectie van Union bestaat uit voornamelijk de traditionele modellen. Naast stadsfietsen en moederfietsen spelen ook de recreatieve fietsen, ook wel hybride fietsen genoemd, een grote rol. Een opvallende fiets in het assortiment is de Union Eagle. De elektrische fiets is een opvallende verschijning in het straatbeeld en is een compleet andere verschijning dan de standaard elektrische fietsen. Het futuristische design laat zien waar Union toe in staat is, hoewel de rest van de collectie wat traditioneler is. De fietsen van Union zijn mede dankzij de gunstige garantievoorwaarden een prima aankoop, als je met name op zoek bent naar een trouwe stalen ros.