Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:Babboe bakfiets kopen?

 

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een bakfiets. Logisch, want het is gezellig en met de Babboe bakfiets ook heel veilig. Geen geslinger met een kind voor- en achterop plus een zware boodschappentas aan het stuur. De kinderen zitten gezellig in de bak en er is genoeg ruimte voor de boodschappen. 
 
Initiatief van ouders -> ‘van Ouders voor Ouders’
De Babboe bakfiets is het initiatief van een aantal ouders die graag een bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders erg hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is de Babboe ontwikkeld, waarbij het doel was om een topkwaliteit bakfiets te ontwikkelen tegen een betaalbare prijs. 
 
Naast de mooie vormgeving is bij de ontwikkeling gedacht aan tal van handigheidjes die het jou en je kinderen gemakkelijk maken. De lage instap bijvoorbeeld, driepuntsgordels en kindvriendelijke opstapjes. 
Doordat Babboe samenwerkt met sterkte en kwalitatieve partners, zoals de Rabobank, Eneco en ANWB, proberen ze je in samenwerking met hen altijd een goed aanbod te doen. Zo kun je een complete bakfiets van topkwaliteit kopen voor een betaalbare prijs. 
 
Levering
Je kunt een volledige Babboe bakfiets tegen een aantrekkelijke aanbiedingsprijs als montagepakket bij Babboe's kantoor in Amersfoort afhalen. Wil je de Babboe liever thuis afgeleverd hebben? Dat kan uiteraard ook tegen geringe meerkosten. Ook kunnen ze de bakfiets volledig gemonteerd bij je afleveren. Kijk voor meer informatie over de bestel- en aflevermogelijkheden op www.babboe.nl 

Serviceteams
Babboe bakfiets heeft mobiele serviceteams die door heel Nederland, bij  je aan huis garantiewerkzaamheden verrichten. Dus mocht er eens iets stuk gaan, dan wordt het bij je thuis opgelost. En hoef je niet met een kapotte bakfiets terug naar de winkel. Wel zo’n prettig gevoel.