Nieuwe fiets kopen

Fiets zoeken

Stalen rossen in ons assortiment:Popal fiets kopen?

Waarom een Popal fiets?
Popal is opgericht in 1999 en richt zich op het producten van goedkope fietsen. Ze ontwikkelen continu nieuwe fietsen waar altijd de prijs voorop staat. De grootste doelgroep van Popal is gezinnen met jonge kinderen. Popal is een merk wat veel via internet wordt verkocht aan prijsbewuste consumenten, maar kom je ook steeds vaker tegen in de showroom.

Popal is een fietsenmerk dat zich onderscheid met met name betaalbare fietsen. Het assortiment bevat bijna alle types. De kinderfietsen van Popal zijn bij uitstek geschikte fietsen. Vanwege de lage prijzen van de fietsjes, zijn het ideale budget tweewielertjes. Een kind heeft gemiddeld elke twee jaar een nieuwe stalen ros nodig, iets wat betaalbaar blijft met de fietsen van Popal.
 

Het assortiment van Popal
Het assortiment van Popal is op z'n minst breed te noemen. Naast de standaard stadsfietsen voor zowel volwassenen als kinderen, heeft het merk tegenwoordig ook bakfietsen en elektrische fietsen in haar assortiment. Alle lijnen zijn ontworpen met een lage prijs als uitgangspunt. Hoewel de fietsen niet altijd roestvrij blijven, zijn de fietsen prima geschikt als stationsfiets, stadsfiets of eerste fiets. De levensduur is naar verwachting iets lager dan die van de grotere Nederlandse merken, maar de lage prijs maakt dit dat het merk altijd serieus te overwegen is, als tijdelijke vervanger totdat je de perfecte fiets tegenkomt.